listopada 10, 2017


Proglašena je krivim za seksualne odnose s djetetom, a na suđenju je briznula u plač i lice prekrila dlanovima.
Sutkinja je tokom izricanja kazne napomenula da je Alis mogla prepoznati razliku između dobrih i loših postupaka, a da je ipak imala spolne odnose s djetetom.
Detalji sa suđenja iz sudnice otkrivaju da se 23-godišnja Alis s dotičnim učenikom seksala po hotelima, ponekad su se sami ljubili u razredu, a jednom prilikom ga je čak upoznala sa svojim roditeljima, piše Sky News.
– Prihvaćam činjenicu da je dječak pristao na to, no koji bi 15-godišnjak odbio tako atraktivnu ponudu? Prihvaćam i to da ste bili iskreno zaljubljeni jedno u drugo i da godine inače nemaju veze s ljubavi. No, ovaj put imaju. Vaša je uloga bila da ga štitite i učite donositi ispravne odluke, a vi ste napravili baš suprotno – pomogli ste mu u tome da donosi samo pogrešne, navela je sutkinja u presudi.
Zanima li vas ovo?  Evo šta su otkrili: Policija dešifrirala misterioznu poruku masovnog ubojice iz Las Vegasa
Veza je počela kad je Alis učeniku poslala zahtjev za prijateljstvom na Facebooku. Bili su zaljubljeni i družili su se po hotelima, restoranima i parkovima. Ipak, vezi je morao doći kraj kad je sve doznao dječakov otac i obavijestio policiju.
Alis je u međuvremenu ostala bez posla u struci, a sad će provesti godinu i četiri mjeseca iza rešetaka..